Geen categorie

Een ‘open einde’ toekomst – Nieuwsbrief 11

Augustus 2019
NIEUWSBRIEF 11

Na een lange periode van stilte op de blog, willen we deze nu weer nieuw leven inblazen!
Bij deze even een update van Augustus 2019.

Lieve familie, vrienden, gemeenteleden en andere belangstellenden,

De zendingstraining op Cornerstone is afgerond, de vakantie is over, ik ben weer hard aan het werk, probeer zoveel mogelijk mensen te zien, ben bezig met settelen in Hardinxveld en ik ben me aan het voorbereiden voor een reis naar Uganda! Dat is mijn leven op dit moment in een notendop (: 

Dus, voordat u verder leest wil ik u graag op de hoogte brengen dat ik weer naar Uganda hoop te gaan! Van 2 tot 30 september hoop ik daar te zijn. Verderop in de nieuwsbrief leest u hier meer over.

Maar nu eerst; Cornerstone is afgerond. Na 2 jaar daar gewoond en gestudeerd te hebben was het tijd om afscheid te nemen van m’n oh zo geliefde thuis. Een thuis dat werd gevormd door prachtige mensen van over de hele wereld, die allemaal ‘vol vuur waren voor onze Koning met een passie voor het verlorene’. Wat een rijkdom was dat om samen met hen het leven te delen, om dieper te wortelen in God en om te leren hoe we Zijn liefde en redding kunnen delen met anderen wereldwijd.
Bij iedereen ging dat proces op een eigen, individuele, unieke manier, en ik vertel u graag weer een stukje van mijn proces!
Lieve groet, Amy
Lees verder in de rest van Nieuwsbrief 11 ….. https://mailchi.mp/532e8f6e3624/een-open-einde-toekomst

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.