Onze God is een liefdevolle Vader, die houdt van de mensen die Hij heeft gemaakt. Mensen die alles (lijken) te kunnen, en mensen met beperkingen. Bij de een zichtbare beperkingen, bij de ander onzichtbaar. Soms geaccepteerd, soms voor anderen aanstootgevend. Er zijn landen waar mensen met een beperking enorm weinig kansen hebben, en Uganda is zo’n land. In Uganda zijn mensen met een beperking extra kwetsbaar. Maar onze God houdt van álle mensen die Hij heeft gemaakt.

Het is de opdracht van Jezus om naar je naaste om te zien. Jezus zoeken, delen en dienen, dat zijn woorden die Amy en haar werk beschrijven. Jezus zoeken, zien wat Hij zou zien, doen wat Hij zou doen. Delen van Gods liefde en dienend aanwezig zijn onder de kwetsbare en gebroken mensen in Uganda. Dát is wat Amy gaat doen en waar wij, als haar thuisgemeente, van harte achter kunnen staan.

Amy wordt uitgezonden vanuit de kerkelijke gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld, waar zij is opgegroeid en belijdenis heeft gedaan. Als gemeente hebben we mee mogen lopen, telkens een stukje verder naar waar God Amy naartoe leidde en hebben we dichte deuren gezien en kiertjes zien opengaan. Zo is Amy naar haar werkplek geleid, door God zelf. Híj gaat met haar mee!

Wij mogen delen in Amy’s visie en missie en leren van wat zij ons vertelt. En stukje bij beetje leren ook wij leren hierdoor weer meer over Gods liefdevolle Vaderhart. We nemen die lessen in ons op en delen ze weer. Zo verspreidt de liefde vanuit Uganda zich ook weer in Hardinxveld. Tot Gods glorie en vreugde!

Als Zendingscommissie bevelen we van harte aan om zendingsmaatje van Amy te worden!