We werden eerst begeleid door Margriet Muurling van de organisatie InToMission.

‘InToMission staat voor onafhankelijke cross culturele coaching en (praktische) begeleiding aan mensen die wonen en werken in het buitenland of in multicultureel Nederland.

InToMission biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een compleet coachingspakket dat begint bij de voorbereiding op uitzending tot re-entry inclusief begeleiding aan thuisfrontteams. Maar je kunt ook kiezen voor bepaalde onderdelen uit dit pakket, op maat gesneden, voor jouw situatie van toepassing.

InToMission organiseert diverse trainingen die relevant zijn voor korte of lange termijn uitzendingen. InToMission geeft ook trainingen voor (zendings)organisaties, stichtingen en bedrijven in Nederland op het gebied van crossculturele communicatie.’

1106dd5e-960f-4637-925a-24502a5ded14
Margriet

Betrokkenheid bij Amy: Sinds 2009 ben ik begonnen met het initiëren van InToMission, een droom die werkelijkheid is geworden. Het geven van begeleiding aan mensen die ergens op deze wereld hun ‘roeping’ willen vorm geven. Op deze manier ben ik ook betrokken geraakt bij de voorbereiding en uitzending van Amy.
Mijn rol ten opzichte van Amy is vooral om haar te begeleiden/coachen in het hele traject van uitzending. Daar waar nodig geef ik ook vanuit InToMission ondersteuning aan het thuisfrontteam. Zo hebben we al een aantal avonden met elkaar opgetrokken en nagedacht over visie op zending, rol en verwachtingen van het thuisfrontteam en ook over PR en fondswerving. Mochten er vragen zijn dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen.

Contact: margriet@intomission.nl