Als ThuisFrontTeam (TFT) ondersteunen we Amy vanuit Nederland met de gedachte: ‘Uit Liefde Bouwen, Bidden, Delen en Behouden van Amy in Uganda.’

Thamar

Betrokkenheid bij Amy: Als zusje van Amy ken ik haar best wel heel goed. Hierdoor en vanaf deze plek, als TFT lid, kan ik haar zo veel mogelijk tot steun zijn in haar passie om kinderen met een beperking te kunnen helpen. Ook wil ik hierdoor mijn liefde voor God en Zijn Koninkrijk uiten, zodat Amy haar liefde voor God kan tonen aan deze prachtige kinderen!

Anneke

Betrokkenheid bij Amy: Amy en ik kennen elkaar vanuit de kerk. Graag wil ik Amy ondersteunen en begeleiden in haar bijzondere missie. Mijn doel is Amy te ondersteunen in haar werk, dat ze vrucht mag dragen op het zendingsveld. En dat we gezamenlijk biddend om haar heen mogen staan.

Belinda

bf741b67-27e7-4801-a105-db731d981aa3
Belinda

Betrokkenheid bij Amy: Ik zit bij Amy in de kerk en ik mag mijn bijdrage leveren aan het team van Amy als pr-medewerker. Hierin kan ik mijn interesse in mensen over grenzen delen met het het team en meewerken aan de missie van Amy.

 

 

Voor algemene vragen kunt u ons contacten op: info@amyinuganda.com