Als ThuisFrontTeam (TFT) ondersteunen we Amy vanuit Nederland met de gedachte: ‘Uit Liefde Bouwen, Bidden, Delen en Behouden van Amy in Uganda.’

Thamar

   

Betrokkenheid bij Amy: Als zusje van Amy ken ik haar best wel heel goed. Hierdoor en vanaf deze plek, als TFT lid, kan ik haar zo veel mogelijk tot steun zijn in haar passie om kinderen met een beperking te kunnen helpen. Ook wil ik hierdoor mijn liefde voor God en Zijn Koninkrijk uiten, zodat Amy haar liefde voor God kan tonen aan deze prachtige kinderen!

Anneke

Betrokkenheid bij Amy: Amy en ik kennen elkaar vanuit de kerk. Graag wil ik Amy ondersteunen en begeleiden in haar bijzondere missie. Mijn doel is Amy te ondersteunen in haar werk, dat ze vrucht mag dragen op het zendingsveld. En dat we gezamenlijk biddend om haar heen mogen staan.

Jannemieke

Betrokkenheid bij Amy: Na eerder met Amy te hebben samengewerkt in onze kerk, ben ik via Social Media betrokken gebleven bij haar en het werk dat zij samen met Derrick doet. Sinds ik moeder ben geworden van een meisje met het syndroom van Down weet ik dat toegang tot goede zorg een wereld van verschil maakt voor de ontwikkeling van kinderen met een beperking. Als gevolg daarvan ben ik meer betrokken geraakt bij Special Joy. Ik ondersteun Amy en Derrick graag als secretaris wanneer zij kinderen met een beperking in Uganda waardevolle zorg bieden. 

Annelie

Betrokkenheid bij Amy: Amy en ik zitten bij elkaar in de kerk en zijn een periode tegelijkertijd uitgezonden geweest in verschillende landen. Onze passie voor zending vormde de basis voor onze vriendschap en daarna is deze gegroeid op veel vlakken. Als gebedscoördinator zorg ik dat gebedspunten voor Amy en Derrick en hun werk worden verspreid naar diverse gebedsgroepen. Want gebed is ontzettend belangrijk! 

Carolina 

Voor algemene vragen kunt u ons contacten op: info@amyinuganda.com