Graag stellen we de zendingsorganisatie aan u voor! International Teams NL is een persoonlijke, betrokken zendingsorganisatie die vanaf mei 2019 met Amy oploopt. Ze heeft een training bij hen doorlopen van 3 weekenden, o.a. ter kenninsmaking, en dat was heel positief! Sindsdien ondersteunen we haar in haar werk in Uganda.

Bericht van iTeams NL
Beste achterban van Amy/ betrokkenen bij het werk van Amy de Jong,

Een hartelijke groet vanuit International Teams Nederland! Als zendingsorganisatie hebben we verschillende werkers uitgezonden en mogen we ook met Amy optrekken. Binnen Afrika en Europa mogen we steeds meer een plaats innemen. Het motto van iTeams NL is: ‘Voor de verandering’. We zien mensen en hun omgeving veranderen door Gods liefde en kracht.

We hebben Amy leren kennen als een dappere vrouw die een groot hart heeft voor God en mensen. We hebben haar verlangen, maar ook haar vaardigheden gezien die geweldig kunnen worden ingezet binnen Uganda, waar de nood zo groot is. Na haar opgedane ervaring in Uganda, ligt er een mooi plan klaar waarin zij kwetsbare mensen mag dienen, en gerechtigheid mag brengen op plaatsen waar zoveel armoede en gebrokenheid heerst.

In de Bijbel zien we voortdurend dat Jezus oog heeft voor de armen en kwetsbaren. We zien een kloppend hart van God voor mensen die een achterstand hebben en voor mensen die niet meetellen. We hebben gemerkt dat dit ook de motivatie is waarom Amy grote stappen neemt en een nieuw avontuur mag aangaan. Zij doet dit vanuit haar geweldige thuisgemeente, maar wat nog belangrijker is: zij weet zichzelf afhankelijk van onze machtige God.

Dit is ook waarom we u willen aanmoedigen om achter dit werk te staan. Wilt u in Amy investeren? Om heel concreet het koninkrijk van God te zien groeien, en op deze manier kunt u heel direct iets voor uw verre naaste betekenen. We hopen op uw ondersteuning, want u bent deel van het mooie werk dat God doet door Amy heen. Hartelijk dank en Gods rijke zegen.


iTeams NL (zie www.iteams.nl)