Nederland

ThuisFrontTeam op Cornerstone

BLOG VAN KARSTEN (VOORZITTER TFT)

Van 9 op 10 maart zijn we als ThuisFrontTeam op bezoek bij Amy in Beugen geweest. Als team wisten we waar Amy mee bezig was en is in het dagelijks leven; maar we waren nog nooit op bezoek geweest.

Op vrijdagavond kort na het eten stapten we met bijna het complete team in de auto om richting Beugen te rijden. Jolinda zou op eigen gelegenheid de weg naar Beugen vinden. Terwijl we voor de deur aan het wachten waren voegde Jolinda zich bij ons en was het team helemaal compleet. Vervolgens werden we door Amy welkom geheten te worden en werden we naar onze kamers geleid. Overweldigd door alle deuren en gangen van het oude gebouw waarin Cornerstone zich huisvest begaven we ons kort daarna naar een vergaderruimte.

Je thuisland voor een langere tijd achterlaten is niet niks, daarom staan we als Team om Amy heen om haar te steunen in gebed, geestelijke en praktische zaken.

Tegen middernacht waren we allemaal uitgepraat (en uitgeput) en kropen we snel ons bed in. De volgende ochtend had Amy groots uitgepakt door pannenkoeken voor ons bakken en ons een uitgebreid maal voor te schotelen. Na het ontbijt gaf Amy ons een rondleiding door het gebouw van Cornerstone en ontdekten we steeds beter waar alle gangen en deuren op uitkwamen. Ook kregen we een kijkje in de bibliotheek van Cornerstone. Het was echt heel leuk om te zien waar Amy het grootste gedeelte van haar tijd doorbrengt en hoe haar leven er op dit moment uitziet. Na de rondleiding van Cornerstone gingen we nog even Beugen in om een bakje koffie te doen in het Posthuis onder de kerk en nog wat kleine dingen om te regelen. Voor we het wisten was het alweer eind van de middag en werd het tijd om af te taaien. Al met al waren het goede dagen om als team met Amy samen te zijn en elkaar beter te leren kennen. Met dit in het achterhoofd stapten we allemaal weer in de auto om terug te keren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.