Geen categorie

Vooruitblik Februari tot Mei: 6e reis naar Uganda

Na de reis naar Uganda afgelopen September ben ik me (weer) aan het voorbereiden voor langer-termijn zendingswerk in Uganda. Mijn volgende reis naar Uganda is weer geboekt, deze keer voor 3 maanden. Zo God het wil hoop ik 1 februari te vertrekken en 2 mei weer terug te komen. Deze reis zal een (laatste) voorbereidingsreis zijn voor het langer-termijn vertrek, vooral om ‘de puntjes op de i te zetten’. Ik hoop en bid dat ik daarna (eindelijk, echt) voor langer-termijn naar Uganda mag en kan vertrekken. Ik zeg het voorzichtig, want ‘de mens wikt, maar God beschikt’ (Spreuken 16:9). Tegelijkertijd wil ik leven in geloof en vertrouwen, en heeft God zoveel bemoedigingen en teksten gegeven afgelopen tijd, dat ik weet dat deze stap op dit moment de juiste stap is. Wat betreft ‘definitief voorbereiden voor langer termijn’ voelt het een beetje als volgt:
‘Dit is een sprong in het diepe
met mijn ogen open.
Een stap die me uitdaagt
om weer te geloven.
‘T is spannend, het is eng
maar sinds wanneer is dat een reden om iets niet te doen?’ – Mattijn Buwalda

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.