Geen categorie

Onderweg naar Uganda

BLOG VAN AMY

Goedemorgen,

De vakantie tijd is heerlijk aangebroken en dat geld vanaf nu ook voor mij. Ik schrijf deze blog namelijk vanuit de thalys van Antwerpen naar Schiphol. Als ik op Schiphol ben aangekomen, hoop ik om 10.35 uur met het vliegtuig op te stijgen richting Entebbe, Uganda. En dan ben ik weer heerlijk terug in dat prachtige land! Zo fijn! Heel bijzonder om te bedenken dat ik vanavond al voet op de oranje, stoffige, bodem van Uganda zal zetten als alles goed gaat.

Deze held hier boven op de foto is mijn zusje. Die verdiend wel even een plekje in deze blog want echt, ik heb het getroffen met m’n familie! Hoe vaak die al niet hebben moeten/willen rijden om mij overal en nergens af te zetten of om dingen voor me te regelen. Ik kan de liefde er doorheen voelen 🙂 bedankt lieve mensen!

Zoals verteld ben ik dus onderweg naar Uganda. Ik zal daar 5 weken verblijven tot 17 augustus. Mijn eerste weken zijn alweer helemaal vol gepland met afspraken, meetings en gesprekken met organisaties voor Special Needs (kinderen met een beperking) en mensen die werkzaam zijn in die doelgroep, maar ook met mensen die vanuit het westen geëmigreerd zijn of nu voor langere tijd in uganda wonen (al dan niet zendingsgerelateerd). Ik ben heel benieuwd en hoop jullie op de hoogte te houden!

Ook wil ik natuurlijk iedereen een hele fijne vakantie toe wensen! Ga met God en geniet van de rust die Hij wil geven. Voor de mensen die ‘gewoon’ moeten werken wens ik hetzelfde toe 😉

Ps. Het woord ‘vakantie’ (voor mij) is misschien niet helemaal op z’n plaats, maar jullie snappen vast wel wat ik bedoel 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Carin zegt:

    Goede reis en een zegen voor de komende tijd gewenst

    1. Hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.