Geen categorie

‘Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht.’

29 oktober 2019 BLOG VAN AMY

*English below*

Een maand in Uganda geweest en nu alweer een maand terug in Nederland: Tijd voor een update!

Hoe het was?
Ik zou nu een hele rij van gevoelens en emoties op kunnen sommen. Echt. Want ze zijn allemaal voorbij gekomen. Positief en negatief. Het was een rollercoaster van begin tot eind. Uganda doet altijd veel met me. M’n diepste pijn is daar, maar ook m’n grootste vreugde. Bijzonder hè? Ik verwonder me er elke keer weer over.
Deze wonderlijke combinatie blijkt voor mij een goede positie te zijn waarin God krachtig werkt. Want zonder God? Geen haar op m’n hoofd die er dan over na zou denken om terug te gaan naar Uganda en een toekomst daar zou overwegen. Daar zou ik zelf de kracht niet meer voor hebben, maar gelukkig heeft God die wel! Hij wil me die kracht met alle liefde geven, zodat we dit alles samen kunnen doen. En precies dat, maakt het zo mooi 🥰

“Maar Hij heeft tegen mij gezegd: Mijn genade is voor u genoeg, want Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht.“- 2 Kor. 12:9a
——————
A month in Uganda and now a month back in the Netherlands: Time for an update!

How it was?
I could list a whole row of feelings and emotions now. Seriously. Because they all passed by. Positive and negative. It was a roller coaster from beginning to the end. Uganda always does a lot with me. My deepest pain is there, but also my greatest joy. Special eh? I’m in awe about it every time when I let that sink in.
This wonderful combination appears to be a good position for me in which God works powerfully. Because without God? No hair on my head would think about going back to Uganda and considering a future there. I would no longer have the strength for that,but fortunately God does! He wants to give that strength to me with lots of love, so that we can do this together. And exactly that, makes it beautiful 🥰

“And He said to me, “My grace is sufficient for you, for My strength is made perfect in weakness.” – 2 Corinthians‬ ‭12:9‬a
.
.
#Missions #LovingUganda #Reflection #Exploring #WalkingWithMyHeavenlyFather #InAwe #Dreams #DeepLove #Wonder #Blessed #SeekServeShare

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.